Sommarträffen 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den årliga sommarträffen gick i år av stapeln det sista veckoslutet i juli. Då förra årets träff ägt rum i Ingås vackra skogar var det nu Östra Nylands tur att stå värd för sommarmyset. Så kom det sig då att väNNerna samlades på Källa lägerområde i Lovisa skärgård på fredagseftermiddagen. Efter många kära återsenden kallade grillkorvarna (och majsen), ölen och bastun på deltagarna och kvällen förlöpte relativt lugnt.

Lördagen grydde och och den soliga förmiddagen spenderades huvudsakligen med paddlandes, solandes och simmandes. Mot eftermiddagen beslöt sig väNNerna för att göra en liten turistutflykt till Lovisa för att äta ett mellanmål och spela lite Pokemon GO. Väl tillbaka på området började värdinnan och hennes här förbereda sitzen och någon timme senare var det dags för en härlig sommarträffsitz under öppen himmel. Grannarna njöt garanterat av vår väna sång. Natten blev lång (bastu & mera bastu) och vid gryningen gick de sista till sina tält.

Den lätt vemodiga söndagen spenderades återigen huvudsakligen i solen och därefter var det dags för städning och avfärd. Nylänningarna skiljdes åt nöjda och belåtna över en synnerligen somrig sommaträff och kunde trösta sig med att det nya läsåret snart skulle börja.

Henrik Ståhl
PR-Chef

P7300092.JPG

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.